Licens Study

Hvad er en Single-User License?

Installationen af ​​programmet købt under en Single-User License er begrænset til en enkelt personlig computer ejet af eller under kontrol af licenstageren. Deling dette program med andre individer,eller lade andre personer til at se indholdet af dette program, er i strid med denne licens. Du må ikke gøre programmet tilgængelig på et netværk, eller på nogen måde give programmet til multiplebrugere, medmindre du først har købt mindst én Multi-User License fra Moyea Software.

1. Single-User License (Personal License)

Installationen af ​​programmet købt under en Single-User License er begrænset til en enkelt personlig computer ejet af eller under kontrol af licenstageren alene til din personlige og ikke-kommerciel brug. Deling dette program med andre individer, eller lade andre personer til at se indholdet af dette program, er i strid med denne licens. Du må ikke gøre programmet tilgængelig på et netværk,eller på nogen måde give programmet til flere brugere, medmindre du først har købt mindst én Multi-User License fra Moyea Software.

2. Single-User License (Commercial License)

Installationen af ​​programmet købt under en Single-User License er begrænset til en enkelt personlig computer ejet af eller under kontrol af licenstageren til kommerciel brug. Deling dette program med andre individer, eller lade andre personer til at se indholdet af dette program, er i strid med denne licens. Du må ikke gøre programmet tilgængelig på et netværk,eller på nogen måde give programmet til flere brugere, medmindre du først har købt mindst én Multi-User License fra Moyea Software.

Hvad er en Multi-User License

Licensen tillader dig at installere programmet på de specifikke antal pc'er helt inden din familie, organisationer og selskabsskat inden for en bestemt angivne placering (fx kontor). You kan ikke give, overdrage eller sælge multi-user-licenserede kopier af Moyea Software, eller omfatte disse kopier i, eller med produkter, du sælger eller levere til nogen tredjemand Brugere, der må få adgang til software på nogen måde, der er praktisk, for eksempel ved at få adgang kopier på lokale harddiske eller kopier lagret på netværksservere. Licensen er ikke en samtidig anvendelse licens.
Hvis antallet af pc'er, der skal installeres på når 100 og derover, er du sandsynligvis berettiget til Enterprise License med en mere favorabel rabat. Venligst kontakt os via sales@dvd-ppt-slideshow.com

Hvad er en Enterprise License

Virksomheden licens er tanken om vores virksomhed at etablere avanceret og lovende forretningsforbindelser med virksomheder, virksomheder, skoler, institutioner og offentlige som vores partner.
En Enterprise licens giver licenstageren skal ansatte fra hans virksomhed (herunder fuldt hold datterselskab, filial og osv.) for at få adgang til programmet. Men registered kopier af programmet må ikke distribueres til nogen uden for din organisation.
Pris for Enterprise licenser varierer afhængigt af antallet af slutbrugere og niveauet for støtte. Kontakt os venligst på sales@dvd-ppt-slideshow.com for en bestemt notering.

Forhandler rabat

Moyea Software glæder sig over muligheden for at arbejde med forhandlere og sikre de bedste priser på dem. For at anmode om en forhandler rabat, skal du indsende en billet med din detaljerede kontakt info via support@dvd-ppt-slideshow.com