FAQ på Download

Hvad er forskellen mellem prøveversionen og registrerede version?

Faktisk er der ingen funktionel forskel mellem en prøveversion og den fulde version. Imidlertid vil et vandmærke skal knyttes til de producerede enheder fra prøveversionen, og retssagen Version vil være udløbet i 30 dage efter installationen.
Som registreret bruger, så vil du være berettiget til at få den gratis opgradering inden for en bestemt version, rækkevidde og modtage fuld teknisk support fra os.

Jeg har problemer med at downloade filer fra dette site. Hvad kan jeg gøre?
For prøveversioner, beta-versioner, vi normalt giver mere end én download URL for dig. Derfor, hvis overførslen mislykkedes på dit første forsøg, skal du prøve igen ved at klikke et andet.
Hvis du har prøvet alle de nævnte steder, men du stadig har problemer, bedes du tjekke din internetforbindelse for at sikre din forbindelse fungerer korrekt. Hvis du er sikker på din Internet ConneIndsatsen er fint, det kunne være et problem med vores server. Sommetider sker, når Internettet er på sit travleste, men situationen vil kun være midlertidig. Prøv at downloade igen efter en couple timer.

Hvis du stadig oplever problemer med at downloade, rapportere et downloading problem for vores Customer Service Center. Vi vil løse problemet ASAP.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at opgradere programmet til den nyeste version?

Der er to tilgange for dig at have dit program opgraderet.

I. Besøg vores hjemmeside for at tjekke de nyeste info af programmet. Vi har altid give vores brugere den up-to-date downloade URL. Og angive den nye udgivelse på indeks over vores webside. Du skal bare downloade den nye version, og installere det på din computer.
Note: Sørg for, at du har den tidligere version, afinstalleret allerede.

II. Da det er tilgængelig for dig at opgradere den version online, kan du klikke direkte på knappen på grænsefladen af ​​programmet, og starter opgraderingen. Det kan automatisk forbinde med recently frigivet version.

Vi har nu foreslår, at du vælger den første mulighed for at opgradere, da du kan få mere information fra vores hjemmeside.

Kan jeg få teknisk hjælp fra Customer Service Center som en prøveversion bruger?

Ja, du kan få hjælp fra kundeservicecenter. Alt, hvad du fodrer tilbage til os, er nyttig for den videre udvikling.