Support Center - Svar på rækkefølge de

Her kan du finde svar på spørgsmål om køb og registrering

Forespørgsel

Tilbage >>

• Er software support Mac OS X eller Windows 7?
    Softwaren kan ikke køre på Mac OS X i øjeblikket. Det understøtter kun Windows NT4.0 + SP6/2000/XP eller derover, inklusive 7, men ikke Windows 98 eller Windows Me.
  • Sådan fjerne logoet i midten af ​​billedet?
    Logoet er den eneste begrænsning til prøveversionen. Funktionerne i prøveversionen er de samme som dem, der i detailhandelen version. Køb venligst vores software her
  • Hvad får jeg, hvis jeg købe softwaren?
    Du vil modtage e-mail inden for 24 timer, som afhænger af levering af e-mail-system, tilbydes af den pågældende e-handel Betaling Processing Service udbyder du har valgt, SWREG eller RegNow.Sørg din MTA tillader e-mails fra vores domæner og SWREG eller RegNow. Du kan finde et link til modtagelse og link til nøglekode. Du kan udskrive kvittering og åbne linket for nøglekode. Så du kandownloade og installere den detail version fra download-linket og tilmelde dig den registreringskode.
  • Kan jeg få en CD til opbevaring?
    Ja, du kan. Men da SWREG ikke understøtter cd levering nu, bør du købe softwaren gennem RegNow. Vedlagt mulighed for cd'en, og tjek at inkludere CD. Angiv en gyldig mskrantende adresse, så du kan få CD ASAP.
  • Vil opdateringerne være gratis, hvis jeg har købt softwaren?
    Det er gratis at opdatere den samme version endelse, f.eks det er gratis at opdatere fra v1.1 til v1.6, men du kan blive nødt til at betale ekstra gebyr for opgradering fra v1.12 til v2.1. Generelt vil der være en stor opklasse, når versionen endelse ændres, som du kan have enorm nydelse med opgraderingen. Alle rettigheder om prisen er reserveret. Når en opgraderet version er tilgængelig, kan du fåen e-mail med udgivelsen nyt, hvis du har købt softwaren.
  • Jeg vil installere det på min PC, men snart vil jeg købe en ny bærbar computer. Skal jeg købe to licenser?
    For desktop software som FLV til Video Converter, som licensen er per computer, skal du afinstallere programmet helt fra den gamle computer og slette installationsmappen fra den gamlecomputer. Derefter hente detail version fra linket vi tilbudt efter du har købt den nye laptop og derefter installere den.

Du bør købe to licenser, hvis du ønsker at bruge softwaren på både den gamle computer og den nye laptop.
  • Hvad er jeres retningslinjer for refundering?
    Anmodning refusion med reason "købe det forkerte produkt" vil ikke blive godkendt med restitution, som en "prøve-før-du-buy" version er tilgængelig på vores hjemmeside for dig at beslutte hvilket produktvil opfylde dine krav.

Vi anbefaler, at du udforske beskrivelsen om de produkter og downloade prøveversionen. Herefter vælger at købe netop dette produkt med det rigtige navn.
Køb

Tilbage >>

• Hvad er måder til rådighed for mig til at købe software?
    Der er flere måder at købe vores software. Du kan betale med kreditkort online eller kreditkort via fax eller telefon. Du kan også betale ved ACH med proforma faktura, bankoverførsel, bankcheck / cheque eller PayPal. Generelt kreditkort online anbefales, da ordren vil blive behandlet hurtigere med gyldigt kreditkort.
  • Jeg ønsker at betale med kreditkort online, men hvad betyder Card Security Code betyde?
    Kortet sikkerhedskode er ofte kendt som CSC eller CVV2. Det er den sidste 3-cifret nummer trykt på bagsiden af ​​alle Visa, MasterCard og Switch-kort, som viser en strimmel til underskrift, og en sekvens of numre.

For American Express-kort, Card Security Code er det 4-cifrede nummer på forsiden af ​​dit kort, over og enten til venstre eller til højre for kontonummeret.

Hvis du ønsker at købe via RegNow, erklæringen for CSC er Verifikation nummer.
  • Hvilke typer af valuta, vil du acceptere?
    Via SWREG: Næsten alle former for valuta er accepteret, inklusive US $, GBP, EUR, CAD, JPY, CHF, AFA, ALLE, DZD, ARS, AUD, BSD, BBD, BMD, BRL, GRL, CLP, CNY, COP, XOF, CRC, CYP, CZK, DKK, XCD, EGP, FJD, XAU, HKD, HUF, ISK, INR, IDR, XDR, ILS, JMD, JOD, KWD, LBP, MYR, MTL, MXN. MAD, NZD, NGN, NOK, PKR, PHP, XPT, PLN, ROL, RUR, SAR, XAG, SGD, SKK, ZAR, KRW, SDD, SEK, TWD, THB, TTD, TRY, AED), VEB,VND, ZMK. Du kan vælge den valuta, du ønsker, når du står over for det første trin i købet.

Via RegNow: Kun US Dollar, Euro, Pund Sterling, Australske dollar og canadiske dollar er tilgængelige, når du køber. De angivne priser er USD baseret på.
  • Jeg bemærker, at der er et element med navnet "Registration Backup Service" under softwaren, skal jeg betale for det?
    Denne form for service tilbydes af SWREG, og det er automatisk inkluderet, når du klikker at betale for produkter. Det afhænger af dine behov for at inkludere denne form for service eller ikke med ekstra betaling. Ther er også sådan element med navnet "Extended Download Service" med RegNow. Med SWREG, kan du direkte klikke på "Fjern" for at udelukke elementet. Med RegNow, skal du markere feltet på "Fjern" kolonnen ogKlik på "Opdater"-knappen for at gemme ændringen.
  • Hvad er PayPal?
    PayPal er en e-handel business ejes af eBay. Det gør det muligt for enkeltpersoner og virksomheder med en e-mail-adresse til sikkert, nemt og hurtigt sende og modtage betalinger online.
  • Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at betale via PayPal?
    Processen at betale via PayPal er:
    Trin 1: Find den software, du ønsker at købe, og klik på "Køb nu"-knappen for softwaren.
    Trin 2: Kontroller off den mængde, du ønsker at købe og udfyld skemaet med den e-mail-adressen for din PayPay konto og vælge PayPal som betalingsmetode. Hvis du ikke har en konto på PayPal, skal du oprette en med dine oplysninger.
    Trin 3: Bekræft betaling. Log ind på din konto, og du vil finde en e-mail du om betalingen for den software, klik for at bekræfte købet.
  • Jeg har købt din software via bankoverførsel, men jeg har stadig ikke modtaget nogen e-mail fra dig.
    Det kan tage længere tid at købe via et kabel / bankoverførsel end kreditkort. Hvis du ikke er sikker på, om din ordre er behandlet eller ej, så send os en e-mail med dine betalingsoplysninger.
  • Jeg har lige bestilt varen, men fik en fejlmeddelelse om, at min ordre ikke automatisk kan behandles i øjeblikket, og vil blive behandles manuelt. Hvad skal jeg gøre?
    mulig årsag til fejlmeddelelsen er:
    a. Ugyldig indtastede oplysninger. Denne ordre var blevet afvist af bedrageri hold da kontaktoplysningerne på ordren var alle ugyldige. Udfyld med gyldige oplysninger eller genbestille med de tilsvarendect detaljer.
    b. Kreditkort afvist. Den kortudstedende bank har nægtet tilladelse til betalingen. Kontakt venligst bank og rydde betalingen. Banken vil også være i stand til at rådgive årsagen til decline erklæring.
    ca. Ordren ikke behandles, fordi korttypen er ukendt.

Send os venligst en e-mail til support@dvd-ppt-slideshow.com med Bekendtgørelse nr. og den registrerede e-mail-adresse, hvis du ikke er sikker med årsagen. Vi vil finde ud af årsagen til problemet og informere dig om situationen så hurtigt som muligt.
  • Jeg var i færd med at bestille havde ikke input mit kreditkort info og har mistet min server. Jeg gik tilbage til hovedsiden for at forsøge at rækkefølge og denne gang gjorde jeg input min info med kreditkort, ramte indsende, og jegt fortæller mig fejl, og at softwaren allerede var blevet bestilt. Har jeg bestille det eller ej? Kan du fortælle mig, hvis jeg har købt?
    Kontakt venligst vores support på support@dvd-ppt-slideshow.com med Bekendtgørelse nr., den software, du ønsker at købe, og den registrerede e-mailadresse, så vi kan få en check på køb rekord for at se, om du har købt softwaren.
  • Jeg kan ikke finde den registreringskode / serienummer i ordrebekræftelsen email.Can du sende mig nøglen kode igen?
  • Bemærk at der er en erklæring siger "Hent tilmelding info her:" og klik på linket ved siden af, og så vil du stå over for en side med download link og registrering kode. Downloannonce den fulde version og registreringskode virker kun med den fulde version.
Hent

Tilbage >>

• Jeg har købt softwaren, men der ingen e-mail fra dig.
    venligst sikre din e-mail-server, MTA, giver e-mails fra os, SWREG eller RegNow. Hvis du ikke har e-mail blokeret, så kontakt os med din Best.-nr. og registrerede e-mailadresse via støtte @ dvd-ppt-slideshow.com eller ring +86-755-26738834.
  • Jeg købte det, men nu er det fortæller mig, at download-linket er korrupt / ugyldig. Hvordan får jeg denne running?
    Vent et stykke tid at downloade softwaren igen fra det link vi tilbudt, sikrer URL'en er korrekt forbundet, dvs der er ikke plads med download-linket.

Hvis du stadig ikke kan hente filen, informere os med din Best.-nr. og registrerede e-mail-adresse via support@dvd-ppt-slideshow.com eller ring +86-755-26738834.
  • Jeg modtager e-mailen, men jeg kan ikke finde den Retail udgave overalt.
    venligst mærke til erklæringen i den e-mail at sige "Få nøglekode her:" og klik på linket ved siden af, og så vil du stå over for en side med download link til detailhandlen version og registreringskode.
  • Jeg kan ikke finde den registreringskode / serienummer. Nøglen kode / serienummer er tomt i den tidligere e-mail. Kan du sende mig nøglen kode?
    Bemærk at der er en erklæring siger "Hent nøglekode her:" og klik på linket ved siden af, og så vil du stå over for en side med download link og registrering kode. Hent den detail versionog registreringskode virker kun med detail version.
Installation

Tilbage >>

• Jeg får en fejlmeddelelse om "De installationsfilerne er beskadiget. Anbringender få en ny kopi af programmet." når jeg forsøger at installere den fulde version.
    Dette kan skyldes ufuldstændig download af den fulde version, eller vi overfører opdateringen version af programmet.
  • Når jeg installerer detail version, vises en meddelelse popper op spørger mig, hvis jeg ønsker at installere programmet til den samme mappe.
    Klik for at installere den samme mappe, så du ikke vil have to mapper til programmet på din computer, selvom du ikke manuelt afinstallere den tidligere version.
  • Fejl " installationsfilerne er beskadiget ", hvordan kan jeg gøre?
    Det er kan, fordi der er noget galt med dit operativsystem. Skype har det samme problem med dig, og du kan tjekke det via https://forum.skype.com/lofiversion/index.php/t54014.html.
    Følg nedenstående trin for at løse dit problem:
    ① venligst reboot og udrense følgende mapper, skal du sørge for, at " x " er din OS disk.
    x: \ Temp
    x: \ Tmp hvis tilgængelig
    x: \ Windows \ Temp
    x: \ WINDOWS \ Prefetch
    ② Ryd din Download Folder (desktop?)
    ③ Mindst slette downloades manuelt PPT til dvd-brænder-setup-fil, herunder filerne i " papirkurven "
    ④ Genstart computeren.
    ⑤ Deaktivering VirusScan, downloade nyeste PPT til DVD Burner setup filen igen.
    ⑥ Men nu downloade til et andet sted end sidste gang. Brug ikke standard placering.
    ⑦ Installer PPT til DVD-brænder til en anden placering end sidste gang med et andet navn. Brug IKKE standardnavnet, skal du bruge " PPT2DVD2 " for eksempel.
  • Jeg stødte en fejlmeddelelse "RegOpenEx mislykkedes; code 5.Access nægtet", når de forsøger at installere softwaren. Hvad sker der?
    Det er fordi du ikke har nok ret til at få adgang til relevante register bordet. På denne situation, skal du bede din operatør for nok ret til at installere program.If du vælger SELVe "Ignorer", næste gang når du kører dette program, vil dialogboksen som nedenfor sandsynligvis dukke op, så er du nødt til at vælge "Åbn", mens annullering punktet "Spørg altid før du åbner denne type fil".
  • Jeg har købt Moyea PPT til DVD-brænder, men jeg kan ikke opgradere til den nyeste version.
    Tjek venligst, hvis du downloader den rigtige version - detail version eller kontakte os med din Best.-nr. og registrerede e-mail-adresse via support@dvd-ppt-slideshow.com eller ring +86-755-26738834.
Registrering

Tilbage >>

• Jeg har lige købt softwaren, men når jeg indtaster koden, det holder at sige "Ugyldig registreringskode".
    Sørg følgende punkter:
    a. Der er ikke plads i starten eller slutningen af ​​koden, ellers koden er anerkendt som en ugyldig kode.
    b. Den nuværende installerede version er den detail version.
    Prøveversionen har en knap "Try", når du klikker på ikonet på skrivebordet eller quick launch ikon. Der er kun et "Register" knappen for detail version.

Hvis den aktuelle version er en prøveversion, skal du downloade den detail version fra download-linket tilbød vi efter dit køb. Hvis den aktuelle version er detail version, bedes du informereos med din Bekendtgørelse nr. og din registrerede e-mail-adresse for køb via support@dvd-ppt-slideshow.com eller ring +86-755-26738834.
  • Jeg tjekkede mit kreditkort og fundet, at jeg blev opkrævet mere end prisen annonceret.
    Den ekstra afgift afhænger af den betalingsmetode, du har valgt, og den moms / skat, du skal betale for købet. Når du har klikket for at købe softwaren, ville du står over for en tabel med produktnavn end mængde og så videre. Under navnet på den software, er der et element af "Registration Backup service" tilbydes af SWREG eller "Extended Download Service" tilbydes af RegNow når du har bekræftet den quantity af softwaren. Du skal have omfattet den service, når du har købt softwaren.
  • Jeg mistede min registreringskode for at låse programmet.
    Du kan kontakte os med din Bekendtgørelse nr. og din registrerede e-mail-adresse for køb via support@dvd-ppt-slideshow.com eller ring +86-755-26738834. Du vil hente det efter at oplysningerne er bekræftet af vores støtte.
  • Jeg ønsker at ændre den registrerede e-mailadresse.
    Hvis du ønsker at ændre din registrerede e-mail-adresse, så send en mail til support@dvd-ppt-slideshow.com med din grund til at ændre den e-mail-adresse, Order No og registered mail-adresse, og e-mail-adresse, du ønsker at skifte til, plus postadresse eller telefonnummer Nr. eller andre oplysninger, du holder for købet.
Refusion

Tilbage >>

• Jeg er ikke tilfreds med dit produkt. Jeg ønsker at få min betaling restitution ..
    Vi garanterer dig pengene tilbage med købsprisen for det produkt, du nævnte, hvis produktet opfylder restitution politik. Kontakt venligst vores tekniske support om det problem, du støder på i detaljer, og vi vil tilbyde den bedste løsning i henhold til den tilstand.
  • Jeg finder ud af, at jeg købte det forkerte produkt efter installation af softwaren.
    Kan jeg få den restitution at købe din et andet produkt? Vi er kede af at meddele Dem, at vi i dette tilfælde kun kunne tilbyde en rabat til dig for det produkt, du ønsker. Kontakt venligst hjælpepersonale om situationen med dit ordrenummer og / eller e-mailadresse.
  • Hvor lang tid tager det at få refusion på mit kreditkort erklæring?
    Tilbagebetalingen vil behandle vises på dit kreditkort erklæring i 10 til 15 hverdage, hvis din anmodning om refusion er godkendt. Kontakt venligst dit kreditkortselskab om statement udstationering, hvis du ikke kan finde erklæringen på dit kreditkort efter 15 hverdage.

Hvis spørgsmålet har du ikke findes på listen ovenfor, kan du gå til Manuel eller Forum for at søge efter yderligere oplysninger. Du kan også sende en e-mail til support@dvd-ppt-slideshow.com kalde +86-755-26738834 med spørgsmålene.