Kør Windows på Mac - Systemkrav

Moyea PPT til DVD Burner er designet til Windows-pc'er, men kan køre på Intel Macs med Bootcamp eller Parallels installeret.

Boot Camp

Boot Camp understøtter de mest populære 32-bit versioner af Windows XP og Windows Vista. Når du bruger enten operativsystem på din Mac, vil dine Windows-programmer køre på native hastighed. Windows ansøgkationer har fuld adgang til flere processorer og flere kerner, accelereret 3D-grafik, og højhastighedsforbindelser som USB, FireWire, Wi-Fi, og Gigabit Ethernet.

Få mere at vide ...

Parallels

Parallels giver Apple-brugere mulighed for at køre Windows, Linux eller ethvert andet operativsystem og deres kritiske applikationer på samme tid som Mac OS X på en Intel-processor iMac, MacMini, MacBook eller MacBook Pro.

Med den nyeste version af Parallels, kan du:

• Brug Windows og Mac OS X på samme tid ... uden at genstarte
  • Kør Windows programmer som native Mac-programmer med Parallels Sammenhæng
  • Open Windows filer med Mac-programmer og Mac-filer i Windows-programmer med Parallels SmartSelect
  • Del filer og mapper mellem Windows og Mac OS X
  • Du kan sammenligne forskellige Windows-mapper og Access-filer uden at starte Windows med Parallels Explorer
  • Kør nutidens mest populære pc-spil på en Mac med understøttelse af 3D-grafik
  • Opnå maksimal ydelse ved at udnytte Intel Virtualization Technology
  • Beskyt din Windows med Parallels Snapshots
  • Migrere hele din eksisterende pc til din Mac med Parallels Transporter

Få mere at vide ...